Paquet Diversitat: atenció individualitzada per 145€

Completa el perfil d’atenció a la diversitat de l’alumnat amb l’objectiu d’afavorir la participació de tots els alumnes en les activitats habituals d’aula i de centre. Aquest paquet de diversitat dona accés a tres cursos per 145€ (preu habitual 165€).

Imatge del curs Dislèxia, més enllà de les dificultats en la lectura

de l'1 al 22 de setembre de 2022

Dislèxia, més enllà de les dificultats en la lectura
L’objectiu principal del curs és proporcionar a la comunitat educativa una visió global i específica sobre les característiques, el diagnòstic, el tractament i la intervenció del trastorn d’aprenentatge específic de la lectura.
4.6
1.902
30 h.
Imatge del curs Resposta educativa a l'alumnat amb trastorn de l'espectre autista (TEA)

del 3 al 24 d'octubre de 2022

Resposta educativa a l'alumnat amb trastorn de l'espectre autista (TEA)
L’objectiu principal del curs és aprofundir en la comprensió del funcionament cognitiu, social i emocional de l’alumnat amb TEA i proporcionar estratègies i pautes d’actuació directa a l’aula. Pretén donar a conèixer eines i recursos per adaptar l’entorn escolar, elaborar respostes educatives individuals i garantir l’accés i la participació a nivell acadèmic i social d’aquest alumnat.
4.5
2.661
30 h.
Imatge del curs Estratègies d'intervenció per a l'alumnat amb TDAH

del 2 al 23 de novembre de 2022

Estratègies d'intervenció per a l'alumnat amb TDAH
L’objectiu principal del curs és proporcionar a la comunitat educativa una visió global de les característiques, el diagnòstic, el tractament i la intervenció del trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH).
4.5
2.423
30 h.
No deixis escapar aquest descompte i amplia la teva formació!
Matricular-m'hi »