Cyber Monday
Del 26 al 28 de novembre aprofita el 10% i el 20% de descompte en formació reconeguda!

Cursos al teu ritme

Com a NOVETAT, oferim cursos per formar-te al teu ritme. Formació per a tothom!

Sense dates i 100% en línia

Els cursos al teu ritme són cursos 100% en línia, amb accés immediat i sense data de finalització, ni cap restricció de temps per realitzar-los i amb un mínim de 30 hores de formació.

Activitats autoavaluatives

Els cursos al teu ritme estan dividits en diferents mòduls de continguts i amb activitats autoavaluatives perquè tu mateix puguis valorar el teu aprofitament i avançar i aprofundir en la temàtica del curs.

Certificat d'aprofitament

Una vegada finalitzat el curs al teu ritme rebràs el certificat propi d’aprofitament emès per SomDocents que certifica el teu coneixement sobre la temàtica treballada.

Trenquem tabús: què és, com explico i com es viu la menstruació?
Parlar, des del principi i amb freqüència, de la menstruació ajuda a desmuntar la cultura de la vergonya i de la desinformació sobre un tema amb el que convivim en el nostre dia a dia.
Nou
Menjar bé per estar bé
Tenir una alimentació saludable és prendre aliments en una quantitat i varietat suficient per tal d’assegurar a l’organisme un bon desenvolupament físic i mental.
Nou
El temps: com gestionar un recurs escàs
«No és que tinguem poc temps, sinó que en perdem molt.» Sèneca
Nou
Disciplina positiva: la importància del reforç positiu i la confiança en l'infant
La disciplina positiva promou les relacions des del respecte mutu i fomenta habilitats socials, el creixement socioemocional i l’autoestima.
Nou
Ús responsable de les xarxes socials en infants i adolescents
Les xarxes socials formen part de la nostra vida. Els i les adolescents es relacionen, s’expressen, coneixen el món i configuren la seva identitat a través d’elles. Però sabem realment quins riscos suposa el seu ús?
Nou
Els ídols a la infància i l'adolescència. Com gestionar-ho?
Tothom té una persona que l’inspira, que l’anima a creure que tot és possible i que li transmet uns valors.
Nou
El poder dels anuncis publicitaris: eduquem per fomentar l'esperit crític, l'anàlisi i la reflexió
La publicitat irromp a la nostra vida constantment i ens envia missatges per convèncer-nos a consumir i crea tendència en moda, alimentació i personalitat. Per això és necessari fomentar en infants i joves una mirada crítica perquè siguin més lliures.
Nou
Acompanyar moments d'àpats a l'escola des d'un enfocament respectuós
Els i les monitores atenen i cuiden a infants i joves durant els migdies, per la qual cosa és important que ho facin des d’una mirada respectuosa i atenent les particularitats de cada persona.
Nou
Booktrailer i booktuber com a novetats de difusió literària i de promoció de la lectura
Canvia la manera de fomentar la lectura i que infants i joves descobreixin nous llibres recomanats pels seus iguals a través de YouTube.
Nou
El valor de l'esforç i la necessitat d'aprendre a fracassar
La frustració apareix quan no rebem alguna cosa que volem. L’esforç, en canvi, és allò que ens fa treballar per aconseguir-ho. Els grans èxits es cultiven amb el pas del temps.
Nou
Coaching, lideratge i comunicació assertiva
L’Escola Europea de Coaching defineix aquesta activitat com: «l’art de fer-se preguntes per ajudar a altres persones, a través de l’aprenentatge, en l’exploració i el descobriment de noves creences que tenen com a resultats l’assoliment dels seus objectius».
4.6
Iniciació al francès. Nivell A1-1
La llengua francesa és l’única llengua que, juntament amb l’anglès, pot trobar-se als cinc continents.
4.6