Cursos al teu ritme

Canvi climàtic i reciclatge, actuem!
«En la naturalesa no hi ha recompenses ni càstigs, hi ha conseqüències». Bob Ingersoll, advocat i polític nord-americà.
Prevenir tecnoaddicions en infants i joves
Com establir una relació saludable amb l’entorn digital? Existeix una fina línia entre l’ús i l’abús de la tecnologia. El seu ús va en augment podent arribar a una elevada dependència, per evitar-ho hem d’establir límits i hàbits per aconseguir un ús responsable.
4.4
El poder dels anuncis publicitaris: eduquem per fomentar l'esperit crític, l'anàlisi i la reflexió
T'imagines un món on ens enfrontem als anuncis publicitaris amb eines de reflexió? La publicitat ens influencia, però tu pots canviar l'enfocament: eduquem per aconseguir una ciutadania crítica, analítica i reflexiva!
Risoteràpia
El riure és una manifestació d'alegria i benestar, una descàrrega emocional. Està científicament comprovat que, riure a riallades comporta en les persones beneficis tant a escala física, com en l'àmbit psicològic i social.
4.1
Ser booktuber, un viatge literari compartit
La difusió literària pot esdevenir una font d'enriquiment social si s'actualitza i s'adapta a les necessitats del segle XXI. Comprova que això és possible convertint-te en booktuber i comparteix el teu plaer per la lectura amb tothom.
Esport i dones. Les grans desconegudes
La història de lluita de les dones contra la desigualtat al món de l'esport és tan antiga com l'esport en si, tot i que ha estat invisibilitzada. És el moment que algú t'expliqui aquesta part de la història.
5.0
La natura. Aquella gran desconeguda
Apropar la natura a infants i persones adultes ajuda a sensibilitzar i conscienciar vers la seva importància. El medi natural ens aporta multitud de beneficis, principalment, per la salut i és important transmetre el respecte i la cura pel nostre entorn.
5.0
El valor de l'esforç i la necessitat d'aprendre a fracassar
El fracàs i la frustració apareixen quan no rebem alguna cosa que volem. L’esforç, en canvi, és allò que ens fa treballar per aconseguir-ho. Els grans èxits es cultiven amb el pas del temps.
4.3
El temps: com gestionar un recurs escàs
«No és que tinguem poc temps, sinó que en perdem molt.» Sèneca
5.0
Disciplina positiva: la importància del reforç positiu i la confiança en l'infant
La disciplina positiva promou les relacions des del respecte mutu i fomenta habilitats socials, el creixement socioemocional i l’autoestima.
4.6
Trenquem tabús: què és, com explico i com es viu la menstruació?
Parlar, des del principi i amb freqüència, de la menstruació ajuda a desmuntar la cultura de la vergonya i de la desinformació sobre un tema amb el que convivim en el nostre dia a dia.
Acompanyar moments d'àpats des d'un enfocament respectuós
Les persones que acompanyen els àpats, sigui personal educatiu o famílies, atenen a infants i joves durant aquestes situacions de la vida quotidiana, per la qual cosa és important que ho facin des d’una mirada respectuosa i atenent les particularitats de cada persona.
4.6
Els ídols a la infància i l'adolescència. Com gestionar-ho?
Els ídols esdevenen un referent clau en el dia a dia de molts infants i adolescents. A partir d’aquests, troben inspiració i un model a seguir, i per aquesta raó és imprescindible entendre i obtenir eines per la seva correcta gestió. Tothom té una persona que l’inspira, que l’anima a creure que tot és possible i que li transmet uns valors, quina és la teva?
Menjar bé per estar bé
Tenir una alimentació saludable és prendre aliments en una quantitat i varietat suficient per tal d’assegurar a l’organisme un bon desenvolupament físic i mental.
4.0
Coaching, lideratge i comunicació assertiva
L’Escola Europea de Coaching defineix aquesta activitat com: «l’art de fer-se preguntes per ajudar a altres persones, a través de l’aprenentatge, en l’exploració i el descobriment de noves creences que tenen com a resultats l’assoliment dels seus objectius».
4.6
Iniciació al francès. Nivell A1-1
La llengua francesa és l’única llengua que, juntament amb l’anglès, pot trobar-se als cinc continents.
4.7

Certificat d'aprofitament

Cursos amb certificat propi d'aprofitament emès per SomDocents.

Activitats autoavaluatives

Cursos dividits en blocs de continguts en vídeo, amb activitats autoavaluatives i recursos adicionals.

100% en línia i al teu ritme

Cursos 100% en línia, amb accés immediat i sense data de finalització, ni cap restricció de temps per realitzar-los.