Paquet METODOLOGIES PRIMÀRIA

2 cursos, 70 hores de formació, per només 130 115

Els cursos dedicats a les metodologies amb enfocament globalitzat afavoreixen unes condicions d'aprenentatge que desenvolupen i impulsen l'aprenentatge competencial. Els cursos d'aquest paquet estan enfocats per a l'etapa de primària.

Imatge del curs Aprenentatge basat en projectes
Aprenentatge basat en projectes

de l'1 al 22 de març de 2024

L’objectiu d’aquest curs és introduir la metodologia de l’aprenentatge basat en projectes, conèixer les seves característiques, disseny i avaluació per afavorir l’aprenentatge competencial en tots els nivells. Es treballa l’aprenentatge significatiu i els principals conceptes de la metodologia d’aprenentatge basat en projectes per a la seva aplicació directa a l’aula. A través d’exemples i de diferents recursos el personal docent obtindrà eines i estratègies per treballar seguint aquesta metodologia amb enfocament globalitzat. També haurà d’utilitzar la seva creativitat per poder posar en marxa aquesta metodologia a través d’activitats dinàmiques i aplicables a l’aula, i ho compartirà amb la resta de participants del curs.
4.5
7.338
30 h.
perfil mètodes
Imatge del curs Aprenentatge cooperatiu com a forma de reinventar-se a l'aula de primària i secundària
Aprenentatge cooperatiu com a forma de reinventar-se a l'aula de primària i secundària

del 2 al 30 d'abril de 2024

La societat demana de forma constant que l’escola es reinventi, progressi, evolucioni i aquesta, com a sistema permeable, no es manté inherent als canvis, sinó que, cada cop més, està immersa en un procés de reflexió constant que permet adaptar-se a les necessitats i interessos de l’alumnat a partir de nous enfocaments metodològics.
4.5
460
40 h.
perfil mètodes
No deixis escapar aquest descompte i aprèn noves maneres d'ensenyar!
Matricular-m'hi »