Paquet Diversitat: ser, participar i aprendre

3 cursos, 90 hores de formació, per només 195 175

Completa el perfil d’atenció a la diversitat de l’alumnat amb l’objectiu d’afavorir la participació de tots els alumnes en les activitats habituals d’aula i de centre.

Imatge del curs Treballem l'educació emocional
Treballem l'educació emocional

de l'1 al 22 de juliol de 2024

En aquest curs es treballa la importància de les emocions durant l'escolaritat de l’alumnat, ja que és un element imprescindible per afrontar els continus canvis que es poden trobar en el dia a dia. A més de fer una petita introducció de l'educació emocional, es presenta com actuar amb les i els alumnes, amb el personal docent i amb les famílies.
4.5
10.675
30 h.
perfil diversitat
Imatge del curs Coeducació i igualtat de gènere als centres educatius
Coeducació i igualtat de gènere als centres educatius

del 2 al 23 de setembre de 2024

L’objectiu principal és promoure un model de sistema educatiu que fomenti valors d’igualtat a les aules, on no hi tingui cabuda la discriminació per raó de gènere, que elimini estereotips i que rebutgi tot tipus de violència.
4.6
3.583
30 h.
Imatge del curs Treballar l'atenció a la diversitat mitjançant les intel·ligències múltiples
Treballar l'atenció a la diversitat mitjançant les intel·ligències múltiples

de l'1 al 22 d'octubre de 2024

Aquest curs proporciona una sèrie d’indicadors que permeten conèixer les bases teòriques i els objectius de la teoria de les intel·ligències múltiples, detectar la diversitat d’intel·ligències a l’aula i proporcionar recursos i estratègies que permeten dissenyar plans de treball que atenguin aquesta diversitat.
4.5
8.207
30 h.
Matricular-m'hi »