Últimes places! Afanya't abans no te'n quedis sense.

Paquet acreditació Competència Digital Docent - Google Workspace for Education

2 cursos, 60 hores de formació, per només 130 115

Aquest paquet dona accés a dos cursos reconeguts que, segons la normativa establerta pel Departament d'Educació, acrediten el nivell A2 de la Competència Digital Docent i permeten conèixer les eines Google Workspace for Education.

Imatge del curs Primer contacte amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula
Primer contacte amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula

de l'1 al 22 de juliol de 2024

La formació que es proposa consisteix en l’adquisició i en l’aprenentatge de les diferents eines que ofereix el paquet de Google per a l’educació (Google Workspace for Education). Aquestes eines ofereixen a l'alumnat diferents tècniques i propostes per utilitzar durant el seu camí educatiu i serveixen al personal docent dels diferents centres per organitzar, programar i fer un seguiment de l’evolució dels i les alumnes.
4.5
5.467
30 h.
perfil digital
Imatge del curs Progressar en el treball amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula
Progressar en el treball amb les eines GOOGLE WORKSPACE FOR EDUCATION aplicades a l'aula

del 2 al 23 de setembre de 2024

En aquesta formació s’aprofundeix en les diferents eines que ofereix el paquet de Google per a l’educació (Google Workspace for Education), treballades en el curs «Primer contacte amb les eines de Google Workspace for Education aplicades a l’aula». Si en aquell curs es tractaven les eines ofimàtiques més bàsiques (Documents de Google, Fulls de càlcul...) amb un enfocament introductori, en aquest es presenten altres aplicacions i complements de les eines de Google, com ara Google Sites, per publicar contingut en línia, o Grups de Google, que ajuda a crear grups de treball que poden incloure tant estudiants com docents, així com diferents instruments per a l’avaluació, entre altres complements i funcionalitats que es presenten.
4.5
4.546
30 h.
Matricular-m'hi »