Empreses i associacions amigues

Educación Docente

Educación Docente és una entitat especialitzada que ofereix cursos en línia per a la millora de la formació professional del professorat.

Els cursos que ofereix Educación Docente estan homologats per la Universidad de Ávila dintre del Pla de Formació del Professorat, inscrits al Registre de Formació Permanent de la mateixa Universitat i vàlids a nivell nacional.


Revista Namaka

Namaka és la revista sense tabús per a la canalla. Una publicació bimestral adreçada a personetes intrèpides i curioses de sis a onze anys.

Des de Namaka ajudem a famílies i escoles a establir converses al voltant de temes tan importants com la mort, la diversitat familiar, la sexualitat o la desinformació.


Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC)

L’AFANOC va néixer el 1987 a partir de l’experiència vital que van viure un grup de famílies que es van trobar amb la situació de tenir un fill/a ingressat a l’hospital amb diagnòstic de càncer. Aquella vivència va fer detectar tot un conjunt de mancances derivades d’aquesta malaltia i van decidir organitzar-se per cercar solucions i trobar respostes que milloressin la qualitat de vida d’aquests infants i adolescents i les seves famílies.

Durant tots aquests anys, han posat en marxa programes i serveis destinats a millorar la salut psicosocial de tots aquests infants i adolescents i les seves famílies.

El seu àmbit d’actuació és autonòmic. La seva seu central és a La Casa dels Xuklis, a la ciutat de Barcelona, i compten amb delegacions a les ciutats de Tarragona i Lleida.


Club Joventut de Badalona

La Penya és una entitat destinada al bàsquet, compromesa amb el bàsquet de formació i amb l’educació dels seus jugadors i jugadores, transmetent valors com l’esforç, la persistència i el treball en equip.


Google Cloud

SomDocents és Partner de Google i per obtenir aquest reconeixement els nostres formadors i formadores han passat per un procés de certificació individual.

El reconeixement com a Partner confirma la capacitat de SomDocents per oferir formació de qualitat de les eines Google Workspace for Education.


Hospital Universitari Parc Taulí

Davant els moments excepcionals a causa de la pandèmia de la COVID-19, el Parc Taulí presenta diverses campanyes de recollida de fons centrades en l’abordatge de la infecció per Coronavirus SARS-CoV-2 en l’atenció als pacients i als seus familiars, atenent les necessitats i prioritats identificades en aquesta situació excepcional.


KID’S CLUSTER

KID’S CLUSTER agrupa a empreses i organitzacions catalanes que busquen un espai comú on obtenir més recursos per impulsar els seus negocis i serveis orientats al sector infantil. Tots els membres del clúster comparteixen els valors de compromís envers el desenvolupament integral dels infants, la col·laboració, la innovació i la transparència.


Ona i la platja

Els contes de l’Ona és el projecte de l’Anna Garcia Galceran que vol donar visibilitat i normalitzar a les persones que van en cadira de rodes.

L’Anna té mobilitat reduïda, va en cadira de rodes i porta un pegat a l’ull. Explica que els nens i nenes se la quedaven mirant pel carrer i va tenir la idea de crear un personatge que anés en cadira de rodes i portés un pegat a l’ull (com ella), d’aquesta manera els petits lectors poden conèixer aquesta altra realitat des d’una mirada simpàtica com la de l’Ona.

El conte L’Ona i la platja és el nou conte de la col·lecció.


Sabadell corre pels nens

Cursa solidària, oberta a tothom, sense ànim de lucre, de 5 km per la ciutat de Sabadell, per ajudar a infants que pateixen alguna malaltia i també per conscienciar la gent. El que es recapta es destinada cada any a una causa o entitat de caire social.


Somiem?

El llibre Somiem?, de l’Adrià Homs, desplega els somnis i desitjos d’una colla de nens i nenes de vint-i-cinc països. Aquests anhels, que l’Adrià ha anat recolling al llarg d’uns quants anys de viatge, són un clar reflex de la situació política, cultural o econòmica que es viu a les regions on han estat somniats.

Els llibres s’ha repartit a les més de dues mil sis-centes escoles públiques de Catalunya. La resta d’obres publicades s’han entregat a Open Arms, perquè les puguin vendre a través dels seus canals i contribuir a la difícil tasca que estan realitzant al Mediterrani.


Soñar despierto

La Fundació Soñar Despierto treballa dia a dia perquè, durant la seva infància, els menors que viuen en acolliment residencial gaudeixin i tinguin les mateixes oportunitats que qualsevol altre infant de la seva edat.

Donació realitzada través del Verkami organitzat per Los juegos de la Caputxeta.


Una onada de petits somriures

Tots els infants que són ingressats, en major o menor grau, tenen pors associades a la malaltia, a separar-se dels pares, al dolor, a les punxades… Per això volen aconseguir reduir l’ansietat i l’angoixa, ajudar-los en la recuperació i oferir espais més propers i familiars. Ho aconseguiran transformant els espais pediàtrics en un fons marí de fantasia i joc reformant i millorant les instal·lacions, amb una nova decoració inspirada en un fons marí, renovant el mobiliari de les habitacions per fer l’estada a l’hospital més confortable i integrant jocs i passatemps en el terra i les parets.


UNIRAID, el rali solidari pel Marroc exclusiu per a estudiants

UNIRAID és una gran aventura humana i solidària per a estudiants amb esperit emprenedor d’entre 18 i 28 anys. Es realitza un itinerari de nou dies pel desert del Marroc en turismes de més de vint anys amb la finalitat d’aportar material solidari que s’entregarà directament a infants de diferents escoles ubicades en els llocs més remots del desert marroquí.


Cap infant sense conte

Cap infant sense conte és un projecte educatiu, cultural i social que pretén que, des de petits, sapiguem apreciar el valor i el gust per la lectura, ja que són molts els beneficis de llegir: ajuda a enriquir el vocabulari, a millorar la comprensió lectora, la concentració, les habilitats lingüístiques, l'èxit escolar…

Un projecte creat el 2014 al Vallès Oriental pel professor de secundària i emprenedor Toni Argent, perquè la lectura ens ajudi a créixer com a persones i ens faci pensar.