Paquet ANGLÈS NIVELL B2 per 130€

Els cursos del paquet ajuden a consolidar i posar en pràctica les habilitats i competències comunicatives intermèdies en llengua anglesa, per tal de fomentar l'autonomia i la gestió pràctica d'aquesta llengua i per tal d'expressar-nos-hi i comprendre-la en situacions d'una dificultat mitjana, centrades en les converses orals i escrites, tant formals com informals. Aquest paquet dona accés a tres cursos d’anglès de nivell B2 per 130€ (preu habitual 150€).

Matricular-m'hi »

Cursos que composen el nostre Paquet Anglès B2

Imatge Anglès Nivell B2-1
Anglès Nivell B2-1

del 3 al 24 de març

30 hores

Primera part del nivell B2. Es consoliden i practiquen les habilitats i competències comunicatives intermèdies per expressar-nos-hi i comprendre-la en situacions d’una dificultat mitjana.

Imatge Anglès Nivell B2-2
Anglès Nivell B2-2

de l'1 al 22 d'abril

30 hores

Segona part del nivell B2. Es consoliden i practiquen les habilitats i competències comunicatives intermèdies per expressar-nos-hi i comprendre-la en situacions d’una dificultat mitjana.

Imatge Anglès Nivell B2-3
Anglès Nivell B2-3

del 3 al 24 de maig

30 hores

Tercera part del nivell B2. Es consoliden i practiquen les habilitats i competències comunicatives intermèdies per expressar-nos-hi i comprendre-la en situacions d’una dificultat mitjana.

No deixis escapar aquest descompte i amplia la teva formació per al 2021!

Matricular-m'hi »