Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i medició de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu veure la nostra política de cookies, aquí. Si continueu navegant esteu acceptant el seu ús. D'acord | Més informació
tancar× Truca'ns 671 46 98 09

ACTUALITZACIÓ: El 5 de juny de 2018 el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha publicat nova informació sobre el cobrament del mes de juliol, la qual estableix que no cal presentar la inscripció dels cursos de formació i que la data límit per presentar el document acreditatiu de la realització de la formació és el 31 de desembre de 2018.

Pots veure aquí la nova informació sobre els nomenaments de juliol publicada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/borsa-docents/borsa-curs/nomenaments-juliol/

Informació molt important per al professorat que no tingui nomenament durant els mesos de juliol i agost

Des de SomDocents oferim formació continuada per al professorat. Es tracta de cursos totalment online de 30 hores reconeguts pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, segons l'ordre ENS/248/2012, com a formació permanent per al professorat. Per tot això són vàlids per a la formació de juliol.

Pots veure que els cursos que oferim estan reconeguts i els pots consultar a través d'aquest enllaç de la pàgina del Departament: 

http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-altres-institucions/activitats-reconegudes/

REQUISITS PER AL COBRAMENT DEL MES DE JULIOL
  • Haver prestat sis o més mesos de serveis com a substitut durant el curs (fins el 30 de juny de 2018), sempre que hagin treballat durant els mesos d'abril, maig o juny de 2018 (almenys durant 1 dia), com a substitut en centres docents públics i serveis educatius dependents del Departament d'Educació.
  • Es rebrà un NOU nomenament corresponent al mes de juliol.
  • És necessari realitzar un curs de formació durant el mes de juliol, excepte aquelles persones que participin en oposicions per ingressar als cossos docents.

El curs que han de realitzar els mestres o professors substituts durant el mes de juliol per a poder tenir un nomenament, ha de tenir les següents característiques:

  • Tenir un mínim de 10 hores, i en total s'han de acreditar 30 hores de formació.
  • Formar part del Pla de formació permanent del Departament d'Educació o tractar-se d'activitats de formació reconegudes a l'empara de l'Ordre ENS/248/2012.
  • Cursat durant el mes de juliol.
  • Acreditar la superació del curs abans del 31 de desembre de 2018, als Serveis Territorials o al Consorci d’Educació de Barcelona.

Els cursos que oferim a la nostra plataforma tenen una durada de 30 hores, tenen convocatòria al mes de juliol i estan reconeguts pel Departament d'Educació, segons l'ordre ENS/248/2012.

A finals de juliol, una vegada superat el curs, podràs demanar el teu certificat de superació del curs o descarregar-ho des de http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/

Pots veure aquí la resolució del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya: 

http://ensenyament.gencat.cat/web/.content/home/serveis-tramits/borsa-docents/normativa/Resolucio-criteris-revisats2017.pdf

No ho dubtis! Fes la formació amb SomDocents!

Matricular-m'hi

;