Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i medició de la nostra web per millorar els nostres serveis. Podeu veure la nostra política de cookies, aquí. Si continueu navegant esteu acceptant el seu ús. D'acord | Més informació

Informació molt important per al professorat que no tingui nomenament durant els mesos de juliol i agost

Des de SomDocents oferim formació continuada per al professorat amb la col·laboració de l'Associació Proeduca. Es tracta de cursos totalment online de 30 hores reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, segons l'ordre ENS/248/2012, com a formació permanent per al professorat. Per tot això són vàlids per a la formació de juliol.

Pots veure que els cursos que oferim estan reconeguts a través de l'Associació Proeduca i els pots consultar a través d'aquest enllaç de la pàgina del Departament: 

http://xtec.gencat.cat/web/.content/formacio/formacio-altres-institucions/activitats-reconegudes/juliol_2017.pdf

REQUISITS PER AL COBRAMENT DEL MES DE JULIOL
  • Haver prestat sis o més mesos de serveis com a substitut durant el curs (fins el 30 de juny de 2017), sempre que hagin treballat durant els mesos d'abril, maig o juny de 2017, com a substitut en centres docents públics i serveis educatius dependents del Departament d'Ensenyament o del Departament de Justícia.
  • Es rebrà un NOU nomenament corresponent al mes de juliol, durant el període comprès entre el dia 1 i el 31 de juliol de 2017.
  • És necessari realitzar un curs de formació durant aquest mes de juliol, excepte aquelles persones que participin en oposicions.

El curs que han de realitzar els mestres o professors substituts durant el mes de juliol per a poder tenir un nomenament, ha de tenir les següents característiques:

  • Tenir un mínim de 10 hores, i en total s'han de acreditar 30 hores de formació.
  • Cursat dins de l'àmbit de Catalunya.
  • Cursat durant el mes de juliol.
  • Organitzat pel Departament, o per una entitat o associació reconeguda o per les Universitats.
  • Presentar la matrícula del curs abans 22 de juny de 2017, als Serveis Territorials o al Consorci d’Educació de Barcelona.
  • Acreditar la superació del curs abans del 30 setembre de 2017, als Serveis Territorials o al Consorci d’Educació de Barcelona.

Els cursos que oferim a la nostra plataforma tenen una durada de 30 hores, tenen convocatòria al mes de juliol i estan reconeguts pel Departament a través de l’Associació Proeduca i un cop t'hagis matriculat al curs i realitzat el pagament, ens pots enviar un correu sol·licitant un certificat de matriculació que podràs fer servir per a les gestions amb el Departament.

A finals de juliol, una vegada superat el curs, podràs demanar el teu certificat de superació del curs o descarregar-ho des de http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/la-meva-formacio/els-meus-certificats/

Pots veure aquí la resolució del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya: 

http://ensenyament.gencat.cat/web/.content/home/serveis-tramits/borsa-docents/normativa/resolucio-26-maig.pdf

No ho dubtis! Fes la formació amb SomDocents i l'Associació Proeduca!

Matricular-m'hi

;